Kompresör Kafa Değişimi, Tank temizleme boyama

Merhabalar, öncelikle fotoğrafta gördüğünüz sesli ve yağlı kompresör bize 3 HP 2,2 Kw gücünde motor ile geldi. Gördüğünüz üzere tank boyası atmış ve eski parçalardan oluşan bir haldeydi, öncelikle kompresör tankının boyası kazındı, kazıma işleminden sonra tank boyama işlemi gerçekleştirildi. Bunların sonrasında boya kuruması gerçekleşince öncelikle sessiz kompresör kafalarının yerleri belirlenerek tank üzerine oturtuldu. Yeni parçalar ve hortumlar üzerinde görmüş olduğunuz kendi üretmimiz olan kurutucu ünite ile birleştirilerek kuru hava çıkışı sağlanmak suretiyle son halini aldı.

Burada asıl anlatmak istediğimiz sizin sesli ve yağlı olan kompresörünüz dönüştürülmeden önce ihtiyacınız olan hava gücü nedir bunu bilmek. Sonrasında ihtiyacınıza göre kaç adet kafa koyacağımızı kararlaştırmak olacaktır. 

En önemli husus biz bu işlemi yaptıktan sonra tüm servis sorunlarında artık bizi arayabilecek olmanızdır. Biliyorsunuz ki sessiz ve dental kompresörlerde faiş fiyatlara işi bilmeyen arkadaşların servis vermesi hatta vermemesi büyük bir sıkıntı. Bizimle tanıştığınızda bunun artık sizin için bir sıkıntı olmadığını göreceksiniz.

Bu bloğu okuduysanız bir daha ki bloglarda görüşmek üzere.

 

Yorum Yap