Üretimimiz Hakkında

Üretimini yaptığımız dental kompresörler (sessiz kompresör, sessiz ve yağsız kompresör) italyan parçalardan oluşmakta ve aynı zamanda satışını yapmış olduğumuz sessiz kompresör kafası ile en iyi performansı veren makinalardır. Bugüne kadar bir çok diş hekimine, diş laboratuvarları, kumlama yapan firmalar, ambalaj firmaları (Seda Pack) ve daha birçok firmaya özel çalışmalar yapmış bulunmaktayız. 

Skomp olarak önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti olmuştur. İhtiyacınıza göre sessiz kompresör gereksinimini belirlemek hem sizin hem de bizim için daha sonra ki çalışmalarımızda kolaylık sağlayacak en önemli unsurlardan biridir. Üretimini yapmış olduğumuz sessiz kompresörler hakkında detaylı bilgi almak için www.sessizkomp.com veya diretk bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. 

info@dentalkompresorservisi.com üzerinden her türlü sorunuzu bize sorabilirsiniz. İnternet sitemiz üzerinde bulunan form ile de bize yazabilirsiniz. Bizi sosyal ağlarımız üzerinden de mutlaka takip edin. Güncel olarak paylaşımlar yaparak neler yaptığımız hakkında anında bilgi alabilirsiniz.

Bu yazımızda merak ettikleriniz için bize ulaşın.

Güzel günler dileriz.

Yorum Yap